Logo Pop-in & Sing transparent

Vilken var din favorit av veckans sånger (Vecka 3)?

  • Hold back the river (James Bay) (66%, 38 Votes)
  • Leva livet (Lill-Babs) (34%, 20 Votes)

Total Voters: 58

Loading ... Loading ...

 

HOLD BACK THE RIVER
(James Bay)

Tried to keep you close to me
But life got in between
Tried to square not being there
But think that I should have been

Hold back the river, let me look in your eyes
Hold back the river, so I
Can stop for a minute and see where you hide
Hold back the river, hold back

Once upon a different life
We rode our bikes into the sky
But now we call against the tide
Those distant days are flashing by

Hold back the river, let me look in your eyes
x2

Lonely water,
lonely water, won’t you
let us wander
Let us hold each other

Hold back the river, let me look in your eyes
x2

Lonely water,
lonely water, won’t you
let us wander
Let us hold each other

 

LEVA LIVET

Leva livet, nu ska jag leva livet
Ja, leva livet, ja, leva livet
Dom ska få se
Vem dom roat sej med

Allt var så festligt med Janne och mej
Vi kila stadigt förut
Tills Janne mötte Yvonne
Då tog det roliga slut

Leva livet, nu ska jag leva livet…

Janne och jag såg Yvonne på en dans
Och hon gav Janne en blick
Dom stod och skratta åt mej
När sista dansen hon fick

Leva livet, nu ska jag leva livet…

Kanske att hjärtat mitt värker ännu
Men vad bryr jag mej om det
Nej, jag ska gömma min sorg
Och jag ska skratta och le

Leva livet, nu ska jag leva livet…

2 svar

  1. TACK För en HIMMELSK Afton där ÄNGLAR i skaror mötts upp för att runt oss ovanför oss stämma in i Lyckelig JubelSång***. En så Förtrollande Magisk Alldeles alldeles Ljufvelig SångKväll då man lyfte från Golv och Kullersten och Svävade fritt i total gemenskap och lycko-energi! En sådan kväll man aldrig glömmer… man alltid kommer bära i Hjärta Själ Sinnen Livet ut på Jorden och mer därtill. Att dessa två söta underbara glada SÅNG HJÄRTE ÄNGLAR där framme på podiet kan få oss alla att känna det jag kände i djupet av och i varenda vrå av Hjärta Själ och Sinnen *** Det är att “LEVA LIVET” ! Alla de underbara ögonblicken håller vi kvar och jubla våra Hjärtan i ett enda stort TACK till de två därframme Och till alla er andra som jag är övertygad om , också kände detta! Jag Flög Jag Dansade mig hem över Kullerstenar i Haga….. ock kände att JAAAA JAG LEVER LIVET NUUU **** TACK älskade Åsa o Ulf och alla ni andra sångfåglarna! 17 st eller 170 st sångare och gymnaster till åsa å ulfs koreografier i rummet , betyder ingenting …… VI LEVER LIVET och DANSAR OSS HEM * Att både få oss att sjunga fint i stämmor, att få oss att både Gapskratta och Få Tårar att Rulla nerför detta Sånghjärtas Kinder …. det är långtifrån alla som lyckas med*** TACK för att jag får vara med och uppleva detta STORA UNDERBARA *** Birgitta Slänger Pussar te er ALLIHOOOP ****

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.