Logo Pop-in & Sing transparent

 

VÄLKOMMEN!

Välkommen till det sjunde och sista sångpasset i sommarkören! Denna gången kommer vi att lära oss ett sommar-medley samt gå igenom rörelser på några av sångerna som vi gjort tidigare under sommarkören.

Längst ner på sidan finns ett kommentarsfält. Om du har några frågor, funderingar eller tankar under eller efter sångpasset, så skriv jättegärna i kommentarsfältet, så skall vi svara så fort vi har möjlighet!  I instuderingsvideoklippen så finns det undertexter till videoklippen, vilket innebär att du kommer att se texten på skärmen när du tittar. OBS! Om du har råkat stänga av undertexterna så finns det en liten knapp längst ner till höger i videon som är ett antal små vertikala streck. Det skall vara ett rött streck under dessa, då är undertexterna aktiverade. När du repar med mp3-filerna så kan det vara bra att ha en text utskriven. Du kan skriva ut textbladet genom att klicka på länken nedan:

Sommarmedley (textblad)

 

UPPVÄRMNING

 

 

 

GENOMSJUNGNING AV SOMMARMEDLEY

Veckans första låt blir ett litet medley av tre härliga sommar-låtar. Vi kommer att sjunga låten helt unisont, dvs inga stämmor.

 

RÖRELSEVIDEOS TILL TRE AV SÅNGERNA

Vi kommer göra lite härliga moves till tre av låtarna på konserten. Här får du en först en instruktion av rörelserna till respektive låt och sedan kommer hela låten där vi gör rörelserna så det är bara att hänga på!

 

 

 

 

 

 

Lyssning repfiler

Klicka på playknappen på den fil du vill lyssna på. Om du vill ladda ner mp3-filen till din dator eller telefon, klicka alternativt högerklicka på länken som står under respektive lyssningsfil.

 

Sommarmedley ALLA

8 svar

  1. Om du högerklickar på filnamnet vad kommer upp som alternativ då? Det funkar på min dator, skall kolla telefonen oxå.

    1. Nix, funkar inte nu heller. Högerklickar o trycker spara som o får inte upp mp3 som valbart utan endast websida komplett. Det har funkat finfint med alla andra låtar.

  2. Hej.
    Vilket fantastiskt jobb ni gjort med alla reptiler och videos. Det har varit så roligt att öva till. Vi undrar om ni bestämt sångordning för konserten,ifall man behöver en liten fusklapp att kika på. Vi ser fram emot konserten det skall bli så roligt.
    Mvh Lena o Lasse

    1. Va kul att höra att du tycker det funkat fint! Vi har haft kul när vi gjorde det hela också, och vi har lärt oss massa på kuppen :).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.