Logo Pop-in & Sing transparent

 

VÄLKOMMEN!

Välkommen till det tredje sångpasset i sommarkören! Längst ner på sidan finns ett kommentarsfält. Om du har några frågor, funderingar eller tankar under eller efter sångpasset, så skriv jättegärna i kommentarsfältet, så skall vi svara så fort vi har möjlighet!  I instuderingsvideoklippen så finns det undertexter till videoklippen, vilket innebär att du kommer att se texten på skärmen när du tittar. OBS! Om du har råkat stänga av undertexterna så finns det en liten knapp längst ner till höger i videon som är ett antal små vertikala streck. Det skall vara ett rött streck under dessa, då är undertexterna aktiverade. När du repar med mp3-filerna så kan det vara bra att ha en text utskriven. Du kan skriva ut textbladet genom att klicka på länken nedan:

Min plats på jorden

 

UPPVÄRMNING

 

 

 

 

 

GENOMSJUNGNING AV LÅTEN

Veckans låt är “Min plats på jorden”. Vi börjar med att sjunga igenom den, vi sjunger melodin, förutom i tredje versen där Ulf sjunger tenorstämman i stället.

 

GENOMGÅNG VERSDELEN

GENOMGÅNG REFRÄNGDELEN

GENOMGÅNG REFRÄNGDELEN

GENOMGÅNG REFRÄNGARNA

GENOMGÅNG REFRÄNGDELEN

GENOMGÅNG REFRÄNGDELEN

GENOMGÅNG REFRÄNGDELEN

Lyssning repfiler

Klicka på playknappen på den fil du vill lyssna på. Melodin ligger i sopran-stämman på denna sång. Om du vill ladda ner mp3-filen till din dator eller telefon, klicka alternativt högerklicka på länken som står under respektive lyssningsfil.

 

Min plats på jorden ALLA

 

Min plats på jorden SOP & MELODI

 

Min plats på jorden ALT

 

Min plats på jorden TEN

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.