Logo Pop-in & Sing transparent

 

VÄLKOMMEN!

Välkommen till det andra sångpasset i sommarkören! Denna veckan kommer vi att gå igenom två låtar. Längst ner på sidan finns ett kommentarsfält. Om du har några frågor, funderingar eller tankar under eller efter sångpasset, så skriv jättegärna i kommentarsfältet, så skall vi svara så fort vi har möjlighet!  I instuderingsvideoklippen så finns det undertexter till videoklippen, vilket innebär att du kommer att se texten på skärmen när du tittar. OBS! Om du har råkat stänga av undertexterna så finns det en liten knapp längst ner till höger i videon som är ett antal små vertikala streck. Det skall vara ett rött streck under dessa, då är undertexterna aktiverade. När du repar med mp3-filerna så kan det vara bra att ha en text utskriven. Du kan skriva ut textbladet genom att klicka på länken nedan:

Fix you – textblad
Shackles – textblad
 

UPPVÄRMNING

 
 
 
 

GENOMSJUNGNING FIX YOU

Vi börjar med att sjunga igenom Fix You. I klippet sjunger Åsa sopran/melodi/alt fram till sista delen “Tears stream…” är endast sopran/melodi är med. Ulf sjunger tenor igenom hela sången..
 

GENOMGÅNG AV VERS (Alla stämmorna sjunger samma sak)

 
 

GENOMGÅNG AV REFRÄNGERNA

 
 
 

GENOMGÅNG AV VAMPEN (Tears stream…)

 
 
 
 

GENOMGÅNG SHACKLES

 
 
 
 

Lyssning repfiler FIX YOU

Klicka på playknappen på den fil du vill lyssna på. Om du vill ladda ner mp3-filen till din dator eller telefon, klicka alternativt högerklicka på länken som står under respektive lyssningsfil.
 

Fix you ALLA

 

Fix you SOP

 

Fix you MELODI

 

Fix you ALT

 

Fix you TEN

Lyssning repfiler SHACKLES

Klicka på playknappen på den fil du vill lyssna på. Om du vill ladda ner mp3-filen till din dator eller telefon, klicka alternativt högerklicka på länken som står under respektive lyssningsfil.
 

Shackles ALLA

 

Shackles ALT

 

Shackles ALLA no lead

 

Shackles TEN

 

Shackles MELODI

 

Shackles SOP

24 svar

 1. Men åhhh två av mina absoluta favoriter! Gick och hoppades på dessa underbara,tack ! ❤

 2. O vilka fina sånger!
  Allt låter bra o det går fint att titta på o lära men kan ni kolla ifall alten på fix you finns att ladda ner, den vill inte just nu, sop o ten funkar:)
  Kram på er!

 3. god morgon!
  har nu kollat:)tyvärr så funkar inte fixyou-alt + melodi, ej heller shackles-alt går att ladda ner
  kram, lotta

 4. Jag har nu fixat länkningen till de mp3-filer som saknades, så nu funkar förhoppningsvis allt! :).

 5. Åsa,din “sopranversion” av Fix you är så himla vacker tycker jag! Finns den inspelad någon annanstans än här? Lyssnar mycket på den,inte bara i inlärningssyfte!

  1. Va kul att du tycker om versionen . Nej finns tyvärr inte annanstans, vi kanske helt enkelt får göra en!’

  1. Den verkar ha försvunnit,.jag skall lösa detta under närmaste dagarna,.så länge får man helt enkelt skriva ut texten överst på sidan.

 6. På Sångpass 7 är inte hela Sommarmedleyt med i Repfilen. Jag hittade heller inget kommentarsfält så jag skriver här.

   1. Hej Ulla! Nu är det fixat, både repfilen och även kommentarsmmöljigheten. Av någon konstig anledning så har den försvunnit från vecka 3 och framåt, inte undra på att jag tyckte det avtog med kommenterandet efter den veckan 🙂 🙂 :). Men nu funkar det som sagt. Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.