Logo Pop-in & Sing transparent

VÄLKOMMEN!

Välkommen till det första sångpasset i sommarkören! Längst ner på sidan finns ett kommentarsfält. Om du har några frågor, funderingar eller tankar under eller efter sångpasset, så skriv jättegärna i kommentarsfältet, så skall vi svara så fort vi har möjlighet!  I instuderingsvideoklippen så finns det undertexter till videoklippen, vilket innebär att du kommer att se texten på skärmen när du tittar. OBS! Om du har råkat stänga av undertexterna så finns det en liten knapp längst ner till höger i videon som är ett antal små vertikala streck. Det skall vara ett rött streck under dessa, då är undertexterna aktiverade. När du repar med mp3-filerna så kan det vara bra att ha en text utskriven. Du kan skriva ut textbladet genom att klicka på länken nedan:

Under one sun, textblad

UPPVÄRMNING

GENOMGÅNG AV LÅTEN OCH MELODIN

I denna sången skall alla sjunga melodin i början av sången. Därför gör vi en första genomgångsjungning av melodin och sedan en mer grundlig genomgång av melodin (som också är sopranstämman).

GENOMGÅNG AV ALT- OCH TENORSTÄMMAN

Lyssning repfiler

Klicka på playknappen på den fil du vill lyssna på. Melodin ligger i sopran-stämman på denna sång. Om du vill ladda ner mp3-filen till din dator eller telefon, klicka alternativt högerklicka på länken som står under respektive lyssningsfil.

Under one sun ALLA

Under one sun SOPRAN/MELODI

Under one sun ALT

Under one sun TENOR

22 svar

 1. Här kommer första kommentaren! Hoppas det går bra med videosarna! Vi är lite nyfikna på hur ni tyckte svårighetssången var på första sången, så skriv gärna vad du tyckte om du vill! /Ulf och Åsa

 2. Åh, vad roligt att sjunga med er så här, så glad att jag anmälde mig! Och en underbar låt! Tack att ni gör detta ❤
  Camilla

 3. Men åh ni är ju för underbara! Brukar träna med enklare stämfiler eller we are voiceappen som bara krånglar så detta var något nytt !Ett sång pass hos mig !WOW!

 4. Hej detta var kul,saknar att träffas o övas,men jag satt o slappade slog på datan och blev så inspirerad av er ni är goa o glada och jag är så ledsen för jag tappat denna biten.Men så här verkar det som jag lyckades känna glädje att ha medecinen så nära och bara klicka på datan och få denna kick kanonbra gjort av er och proffsigt upplägg.Och en kanonlåt inte svår och texten fanns med på videon kramar till er hälsn Marie

  1. Målet är att köra utan, men det är inte någon fara att ha med sig bladet om man skulle behöva.

 5. Vilken bra låt! Funkade finfint ju o sjunga på egen hand, men saknade förstås o träffas IRL. Men det gör vi ju den 18 aug 🙂 Ser fram emot en underbar konsert. Glad midsommar på er!

 6. Hej Åsa och Ulf! Nu har jag ägnat ett par timmar tillsammans med er! Det var så kul och en härlig första låt var det också! Allt fungerade som det skulle! Kram på er!

 7. Tack för fantastiska sånger!
  Lika kul varje vecka att se och höra vilken ny låt det blir.
  / Carina Hagman

 8. Lite sent vaknar jag 🙂
  Vilka härliga låter och sådan grym energi man får av att “hänga” med er även om det är digitalt. Känns aningen ensamt på repetitionerna så jag överväger att tvinga familjen… 🙂
  Vilket underbart inspirationsklipp i “This is me”!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.