Logo Pop-in & Sing transparent

Om oss

Vi har en dröm...

Vi heter Åsa och Ulf Nomark och är grundare av Pop-in & Sing. Vår vision är att sprida sångglädje till våra deltagare – oavsett tidigare sångvana eller erfarenheter av sång.

Vi vet hur bra det är för välbefinnandet med sång, och därför drömmer vi om att fler och fler – ja, hela världen – skulle våga att sjunga framför allt för att det är så kul!

Världens härligaste jobb!

Vi har förmånen att jobba heltid med det vi älskar – musik! Tillsammans arbetar vi som artister, körledare och sånginspiratörer. Vi gör mycket popmusik men har också ett stort hjärta för gospel. Vi leder Göteborg Gospel och reser mycket runt i landet och inspirerar andra körer och gör konserter tillsammans. Ulf ger dessutom ut avslappningsmusik – Relaxing Piano. I det mesta vi gör är sången och sångglädjen otroligt central, och i Pop-in & Sing har vi verkligen fokuserat på just sångglädjen – att få människor sjunga popmusik och släppa loss och njuta i stunden.

Om du vill veta mer eller lyssna på vår musik

Om du vill läsa mer kan du besöka vår Facebooksida genom att klicka här. Eller lyssna på vår musik genom att klicka här. Och vill du lyssna på Ulfs avslappningsmusik hittar du den här.

Promotionbild Åsa Nomark

Åsa har alltid älskat att sjunga och redan när hon var fyra år började hon sjunga i kör och har fortsatt sjunga eller leda kör sedan dess. Efter gymnasiet gick hon musiklinjen på Helsjöns folkhögskola och sökte därefter Musikhögskolan i Göteborg där hon läste på musiklärarlinjen med sång, musikdrama och rytmikinriktning. Förutom sångpedagog så har Åsa också gått musikalkurs på Teater- och Operahögskolan i Göteborg samt också utbildat sig i Estill Voice Training System (EVTS). Utöver sången och musiken älskar Åsa att måla och har en passion för hälsa och makeup/hudvård.

Promotionbild Ulf Nomark

Ulf började spela piano och skriva låtar vid 6 års ålder. Efter att ha gått Naturvetenskaplig linje på gymnasiet läste han vidare på Chalmers Tekniska Högskola och tog där civilingenjörsexamen på Industriell Ekonomi. Sista året på Chalmers så läste han parallellt på Musikhögskolan i Göteborg där han läste 2 år. Det blev en nystart med musiken som fokus och sedan dess har det varit musiken som har gällt. Utöver musiken älskar Ulf att springa och träna och har även ett stort intresse av IT och webbdesign. 2020 tog han en kompletterande examen som Webmaster.

 

Pop-in & Sing - din kravfria oas i veckan

Vi har arbetat som körledare i många år och vi vet att det är en utmaning för många att få livspusslet att gå ihop med körövningar, extra repetitioner och konserter på helger.


Letar du i första hand efter en kravfri oas i veckan där du bara kan släppa loss och sjunga och vara i nuet? 
Vi har utformat Pop-in & Sing så att detta skall kunna vara möjligt
 
Pop-in & Sing görs i samarbete med We Are Voice och studieförbundet NBV.

Varje övning står för sig själv

Vi vet att väldigt många har svårt att få livspusslet att gå ihop. Du skall därför inte känna kravet att vara med varje gång. Därför har vi gjort varje övning  fristående och du kan vara med de gånger som passar dig utan att du halkar efter.

Pop-låtar i olika stilar

Vi sjunger pop-låtar i alla möjliga olika stilar och från olika årtionden. Vi gör specialarrangemang av låtarna som passar Pop-in & Sing så bra som möjligt. Dessutom får du stor variation eftersom vi lär oss en ny låt varje vecka! Här hittar du några exempel på låtar vi gjort tidigare.

Vart du än befinner dig i världen

Vi sänder våra online-övningar via Zoom och YouTube. Det innebär att du kan koppla upp dig för din vecko-sång-dos oavsett var du än befinner dig i världen!

Välj låt själv

Vill du sjunga vid ett annat tillfälle än när vi sänder livestreamen? Inga problem! Plocka upp en instudering av någon av våra övriga låtar i We Are Voice-appen. Ett körpass on demand helt enkelt! Appen fylls på löpande med nya låtar varje vecka.