Summer Choir

Boosta sångglädjen och håll dina stämband igång under sommaruppehållet genom att gå med i vår digitala sommarkör. Sångpassen släpps på nätet en gång i veckan under perioden 18 juni – 30 juli och du kan sjunga när och där det passar dig! Vill du och har möjlighet så kan du dessutom hänga på vår konsert under kulturkalaset i Göteborg lördagen den 18 augusti.

SÅ HÄR FUNKAR SÅNGPASSEN

När du gått med i sommarkören får du inloggning till sommarkören och där släpps varje vecka under perioden 18 juni – 30 juli ett sångpass. Det är bara att koppla upp sig och sjunga med för full hals oavsett om du är hemma, på stranden eller i på resande fot :).

Du lär dig totalt 10 sånger i olika stilar på både svenska och engelska. Du kan välja mellan att sjunga melodi, eller stämma (Sopran, Alt, Tenor).

Z

VARJE SÅNGPASS INNEHÅLLER

VIDEOFILMER:
Uppvärmning av kroppen
Uppvärmning av rösten
Instudering av veckans sång/sånger just för din stämma.
Rörelserna till sången/sångerna

LJUDFILER (mp3):
Din stämma
Alla stämmorna tillsammans

ÖVRGT:
Textblad

PASSAR Perfekt för dig SOM

….sjunger i kör i normala fall, men saknar den regelbundna sången under sommaruppehållet.

…inte hinner eller har möjlighet att vara med i kör i vanliga fall.

…inte har vågat att sjunga men har en längtan att testa på hur det är. Här kan du prova i skyddad miljö i helt egen takt.

…vill sjunga på en konsert under Göteborgs Kulturkalas

LEDARE FÖR SOMMARKÖREN

Sångpassen leds av Åsa & Ulf Nomark; sånginspiratörer med lång erfarenhet av sång och körsång, och med en passion för att få fler människor att upptäcka sin sångglädje.

NÅGRA RÖSTER OM POP-IN & SING! (Hämtade från Facebook).

“Känner mig alltid glad och energifylld under och efter ett Pop in and sing pass med härliga Åsa och Ulf! Kan varmt rekommendera alla att testa!” Ann

Deltagare VT 2018

“Energikick – härligt, lite galet  så uppfriskande! Skratt, sång och gemenskap – vad mer kan begära .” Lena

Deltagare VT 2018

“Pop-in och sing är en dopamin-kick av både glädje och sång. Jag går och sjunger för att stärka min röst och är nöjd med den värme, glädje, och mod som kursen ger mig av våga pröva olika sångtekniker, samtidigt som vi på ett helt opretentiöst sätt har så roligt varje gång. En prisvärd och utmärkt blandning av sång, glädje och rörelse utan måsten eller krav. Man går när man känner för det och kan och vill. En glädjecocktail som fler borde pröva. Tack Åsa och Ulf.. Charlotta

Deltagare VT 2018

SJUNG FÖR ATT DET ÄR KUL!

Sommarkören genomsyras av  “Pop-in-and-sing!-känslan”, dvs vi fokuserar på sångglädje, rörelseglädje och att ha riktigt, riktigt kul tillsammans!

DIGITAL SOMMARKÖR
Rep-datum:
 Vi släpper ett sångpass i veckan under perioden 18 juni till 30 juli.
Övningstid: Du kan öva när som helst!
Plats: Du kan öva var som helst!
Körledare: Åsa & Ulf Nomark
Pris: 595 kr per person (inkl moms)
Betalning: Via faktura (10 dagar), paypal (kortbetalning) eller Swish. Betalningsinstruktioner skickas när du anmält dig.

ÖVNINGSDAG OCH KONSERT UNDER GÖTEBORGS KULTURKALAS LÖRDAGEN DEN 18 AUGUSTI  (frivillig)
Plats: Lutherska Missionskyrkan, Vasagatan 2b, Göteborg.
Repetition: 9.00-12.30
Lunch (på stan): 12.30-13.30
Genrep: 13.30-15.00
Konsert: 16.00 (fri entré)

VILKEN STÄMMA SKALL JAG SJUNGA?
Om du inte är van att sjunga i stämmor så föreslår vi att du väljer att sjunga melodi (funkar för de flesta typer av röster). För dig som har varit med i Pop-in & Sing Basic, så är det så här du är van att sjunga.

Om du vill sjunga stämmor så finns det tre stycken stämmor att välja bland; sopran (högsta stämman), alt (mittersta stämman) och tenor (lägsta stämman).

Om du ångrar ditt val av stämma när sångpassen väl dragit igång, så kontakta oss så ger vi dig självklart inloggning till den stämma som du önskar.

Anmäl dig här!

Välj betalningssätt (instruktioner skickas efter anmälan)

Vill du vara med på konserten lördagen den 18 augusti?

Personuppgifter

4 + 8 =

Här hittar du vår personuppgiftspolicy

Lägg ihop siffrorna och skriv in i den grå rutan – du bevisar därmed att du inte är en robot :). Klicka därefter på Skicka.