SOMMARKÖR 2019

Boosta sångglädjen och håll dina stämband igång under sommaruppehållet genom att gå med i vår sommarkör. Du väljer själv om du vill öva själv via vårt övningsmaterial på nätet och/eller om du vill komma på körövningarna under sommaren.

Vill du och har möjlighet så kan du dessutom hänga på vår mini-konsert under Gothenburg Culture Festival i Göteborg lördagen den 10 augusti samt den avslutande konserten i det sommarvackra Magasinet på Tjolöholms slott tisdagen den 13 augusti.

Temat för sommarens repertoar är “British Summer Concert” – där vi sjunger de största hitsen av några av Storbritanniens största artister som Elton John, Beatles, Adele, Ed Sheeran, U2, Sting mfl. 

ÖVA själv MED videos och repfiler

När du gått med i sommarkören får du inloggning till sommarkören och där släpps under juni månad ett gediget övningsmaterial med instuderingsvideos och stämfiler i mp3-format. Det är bara att koppla upp sig och sjunga med för full hals oavsett om du är hemma, på stranden eller i på resande fot :).

Du kan välja mellan att sjunga melodi, eller stämma (Sopran, Alt, Tenor).

Z

KÖRÖVNINGAR i göteborg

Vi kommer också komplettera med ett antal “fysiska” körövningar där de som har möjlighet kan komma och sjunga tillsammans. Övningarna hålls i Lutherska Missionskyrkan, Göteborg.

Observera att det inte är obligatoriskt att vara med på dessa för att kunna vara med på de två konserterna. Men självklart är det både roligt att träffa andra och ett superbra sätt att lära sig låtarna, om man har möjlighet att delta.

DATUM:
tis 11, 18 och 25 juni
tis 2 juli
tis 6 och måndag 12 aug 

BRITISH SUMMER concert

Vi är otroligt glada över att kunna samarbeta med Tjolöholms slott och göra den avslutande konserten den 13 augusti .

Under sommaren spelar Claes Malmberg med  ensemble “Jeppe på Berget” och därefter tar vi vid med vår konsert “British Summer Concert” för en förväntansfull publik.

Vi gör konserten i Magasinet, godsets gamla sädesmagasin med imponerande takhöjd och fantastisk akustik. I den närmast katedralliknande salen sitter all publik under tak.

LEDARE FÖR SOMMARKÖREN

Sångpassen leds av Åsa & Ulf Nomark; sånginspiratörer med lång erfarenhet av sång och körsång, och med en passion för att få fler människor att upptäcka sin sångglädje.

NÅGRA RÖSTER VÅRT SENAST KÖRPROJEKT (med Cecilia Vennersten).

Åsa och Ulf, ni är så enormt proffsiga och inspirerande! Jättebra urval av låtar! Perfekt med stämfiler att öva på hemma! Kommer absolut vara med igen!”

Deltagare VT 2019

Proffsigt rakt igenom – låtar, arr, men framför allt – väldigt duktiga ledare

Deltagare VT 2019

Det är alltid lika kul att sjunga med er; så bra blandning på låtar, bra energi! Sen är ni väldigt proffsiga!!!

Deltagare VT 2019

“Jag tycker allt med projektet var kul! Men ska jag välja något som är extra bra, förutom de fantastiskt inspirerande körledarna, så var det väldigt bra låtar som jag fortfarande går omkring och sjunger på.

Deltagare VT 2019

SOMMARKÖR 2019

Allt detta ingår i årets sommarkör
- 6 körövningar (i Göteborg)
- Instuderingsvideos
- Stämfiler i mp3-format
- Minikonsert på Gothenburg Culture Festival
- Avslutande konsert på Tjolöholms slott

Rep-datum:
 tisdagar 11/6, 18/6, 25/6, 2/7, 6/8 samt måndag 12/8
Övningstid: 18.30-20.30
Plats: Lutherska Missionskyrkan i Göteborg (Vasagatan 2b)
Körledare: Åsa & Ulf Nomark
Pris: 795 kr per person (inkl moms) 
Betalning: Betalningsinstruktioner skickas när du anmält dig. Du  kan dela upp din betalning genom att bekräfta din anmälan med att betala en del av avgiften 395 kr och sedan återstoden av avgiften (400 kr) senast den 1 juli. Du har även möjlighet att förboka biljetter till nära och kära till förmånligt pris under en begränsad tid, se längre ner i informationen. (Du behöver naturligtvis INTE köpa biljett till dig själv). .

MINIKONSERT UNDER GOTHENBURG CULTURE FESTIVAL LÖRDAGEN DEN 10 AUGUSTI
Plats: Harry Hjörnes Plats, Göteborg.
Samling ca: ca 15.40
Minikonsert: ca 16.00 

KONSERT "BRITISH SUMMER CONCERT" PÅ TJOLÖHOLMS SLOTT TISDAGEN DEN 13 AUGUSTI
Plats: Magasinet på Tjolöholms Slott.
Samling ca: 13.00
Genrep: ca 16.30-18.00
Konsert: 19.00
Biljetter: Ordinarie priser: Främre parkett 250 kr, parkett 200 kr, läktare 150 kr (barn upp till 15 år 150 kr alla sektioner). Priset inkluderar bokningsavgift.  

TIDSBEGRÄNSAT ERBJUDANDE KONSERTBILJETTER FÖR KÖRMEDLEMMAR
Ta chansen att förboka biljetter på parkett till nära och kära för endast 150 kr/st senast den 15 maj, men vänta inte för länge, vi har bara ett begränsat antal biljetter till detta låga pris! Du förbokar biljetterna i formuläret när du anmäler dig. Du betalar och "hämtar ut" biljetterna via nätet senast den 1/7. 

 

Du bekräftar din anmälan till sommarkören när du betalar första delbetalningen, och anmälan är då bindande. 

Ja, jag vill gärna vara med på sommarkören 2019

Anmälan till konserterna

Välj betalningssätt (instruktioner skickas efter anmälan)

TIDSBEGRÄNSAT ERBJUDANDE 1/5-15/5

Personuppgifter

9 + 12 =

Här hittar du vår personuppgiftspolicy

Lägg ihop siffrorna och skriv in i den grå rutan - du bevisar därmed att du inte är en robot :). Klicka därefter på Skicka. Vänta en stund (vår hemsida är rätt långsam! :). Du skall till slut komma till en bekräftelse-sida med blå bakgrund. Händer inget? Kontrollera att inget av fälten är rödmarkerat, då måste du komplettera eller ändra din information.

SJUNG FÖR ATT DET ÄR KUL!

Sommarkören genomsyras av  “Pop-in-and-sing!-känslan”, dvs vi fokuserar på sångglädje, rörelseglädje och att ha riktigt, riktigt kul tillsammans!