SOMMARKÖR 2019

Boosta sångglädjen och håll dina stämband igång under sommaruppehållet genom att gå med i vår sommarkör. Du väljer själv om du vill öva själv via vårt övningsmaterial på nätet och/eller om du vill komma på körövningarna under sommaren.

Vill du och har möjlighet så kan du dessutom hänga på vår mini-konsert under Gothenburg Culture Festival i Göteborg lördagen den 10 augusti samt den avslutande konserten i det sommarvackra Magasinet på Tjolöholms slott tisdagen den 13 augusti.

Temat för sommarens repertoar är “British Summer Concert” – där vi sjunger de största hitsen av några av Storbritanniens största artister som Elton John, Beatles, Adele, Ed Sheeran, U2, Sting mfl. 

ÖVA själv MED videos och repfiler

När du gått med i sommarkören får du inloggning till sommarkören och där släpps under juni månad ett gediget övningsmaterial med instuderingsvideos och stämfiler i mp3-format. Det är bara att koppla upp sig och sjunga med för full hals oavsett om du är hemma, på stranden eller i på resande fot :).

Du kan välja mellan att sjunga melodi, eller stämma (Sopran, Alt, Tenor).

Z

KÖRÖVNINGAR i göteborg

Vi kommer också komplettera med ett antal “fysiska” körövningar där de som har möjlighet kan komma och sjunga tillsammans. Övningarna hålls i Lutherska Missionskyrkan, Göteborg.

Observera att det inte är obligatoriskt att vara med på dessa för att kunna vara med på de två konserterna. Men självklart är det både roligt att träffa andra och ett superbra sätt att lära sig låtarna, om man har möjlighet att delta.

DATUM:
tis 11, 18 och 25 juni
tis 2 juli
tis 6 och måndag 12 aug 

BRITISH SUMMER concert

Vi är otroligt glada över att kunna samarbeta med Tjolöholms slott och göra den avslutande konserten den 13 augusti .

Under sommaren spelar Claes Malmberg med  ensemble “Jeppe på Berget” och därefter tar vi vid med vår konsert “British Summer Concert” för en förväntansfull publik.

Vi gör konserten i Magasinet, godsets gamla sädesmagasin med imponerande takhöjd och fantastisk akustik. I den närmast katedralliknande salen sitter all publik under tak.

LEDARE FÖR SOMMARKÖREN

Sångpassen leds av Åsa & Ulf Nomark; sånginspiratörer med lång erfarenhet av sång och körsång, och med en passion för att få fler människor att upptäcka sin sångglädje.

NÅGRA RÖSTER VÅRT SENAST KÖRPROJEKT (med Cecilia Vennersten).

Åsa och Ulf, ni är så enormt proffsiga och inspirerande! Jättebra urval av låtar! Perfekt med stämfiler att öva på hemma! Kommer absolut vara med igen!”

Deltagare VT 2019

Proffsigt rakt igenom – låtar, arr, men framför allt – väldigt duktiga ledare

Deltagare VT 2019

Det är alltid lika kul att sjunga med er; så bra blandning på låtar, bra energi! Sen är ni väldigt proffsiga!!!

Deltagare VT 2019

“Jag tycker allt med projektet var kul! Men ska jag välja något som är extra bra, förutom de fantastiskt inspirerande körledarna, så var det väldigt bra låtar som jag fortfarande går omkring och sjunger på.

Deltagare VT 2019

SOMMARKÖR 2019

Allt detta ingår i årets sommarkör
- 6 körövningar (i Göteborg)
- Instuderingsvideos
- Stämfiler i mp3-format
- Minikonsert på Gothenburg Culture Festival
- Avslutande konsert på Tjolöholms slott

Rep-datum:
 tisdagar 11/6, 18/6, 25/6, 2/7, 6/8 samt måndag 12/8
Övningstid: 18.30-20.30
Plats: Lutherska Missionskyrkan i Göteborg (Vasagatan 2b)
Körledare: Åsa & Ulf Nomark
Pris: 795 kr per person (inkl moms) 
Betalning: Betalningsinstruktioner skickas när du anmält dig. Du  kan dela upp din betalning genom att bekräfta din anmälan med att betala en del av avgiften 395 kr och sedan återstoden av avgiften (400 kr) senast den 1 juli. Du har även möjlighet att förboka biljetter till nära och kära till förmånligt pris under en begränsad tid, se längre ner i informationen. (Du behöver naturligtvis INTE köpa biljett till dig själv). .

MINIKONSERT UNDER GOTHENBURG CULTURE FESTIVAL LÖRDAGEN DEN 10 AUGUSTI
Plats: Harry Hjörnes Plats, Göteborg.
Samling ca: ca 15.40
Minikonsert: ca 16.00 

KONSERT "BRITISH SUMMER CONCERT" PÅ TJOLÖHOLMS SLOTT TISDAGEN DEN 13 AUGUSTI (OBS! Begränsat antal platser)
Plats: Magasinet på Tjolöholms Slott.
Samling ca: 13.00
Genrep: ca 16.30-18.00
Konsert: 18.30
Biljetter: Ordinarie priser: Parkett 220 kr, läktare 190 kr (barn upp till 15 år 150 kr alla sektioner). Priset inkluderar bokningsavgift.  

TIDSBEGRÄNSAT ERBJUDANDE KONSERTBILJETTER FÖR KÖRMEDLEMMAR
Som deltagare i sommarkören har du möjlighet att köpa biljetter till ett extra bra pris - 150 kr! Erbjudandet gäller fram till den 1 juli och du kommer att få en rabattkod som ger dig det billigare biljetterpriset. 

 

Du bekräftar din anmälan till sommarkören när du betalar första delbetalningen, och anmälan är då bindande. 

Ja, jag kan vara med på Kungsbacka Torg torsdag 27 juni kl 19.00 och sjunga "Still haven't found"

Uppdatering 2019-06-18
Vi har fått förfrågan om vi kan komma med sommarkören och göra ett överraskningsinslag under allsången på Kungsbacka Torg torsdagen den 27 juni kl 19.00, vilket vi tycker hade varit superkul! Det brukar vara väldigt mycket folk och ett härligt tillfälle att få sjunga och dessutom göra lite reklam för vår konsert den 13 augusti. Tanken är att kören "gömmer sig" bland publiken och på överenskommet tecken så går/dansar/klappar kören sig fram till att ställa sig framför scenen (den är rätt liten, så tyvärr får vi inte plats på själva podiet). Sedan sjunger vi "Still haven't found" med härlig afrika-känsla och glädje och drar med folk! Vi tror detta kommer bli väldigt uppskattat och jättekul om vi kunde få ihop ett gäng, vi tror att vi behöver vara minst 20 personer för att det skall skapa den önskade känslan och effekten. Fyll i formuläret om du kan hänga på! Sedan kommer vi med mer detaljerad information i början på nästa vecka!

Uppdatering 2019-06-03
Det går fortfarande utmärkt att anmäla sig via anmälningsformuläret nedan, men platserna till att sjunga på konserten på Tjolöholm är begränsade. Intresset är stort att vara med, vilket ju är superkul! Tills vi vet exakt hur många vi kan få plats på scenen så sätter vi inkommande anmälningar till konserten på Tjolöholm på en kölista. När vi vet exakt antal så återkopplar vi givetvis. Om din anmälan endast gäller om du får plats på konserten, vänligen ange det i kommentaren och genomför inte din betalning ännu. Om du vill hänga på övningarna/digitala kören/Gothenburg Culture Festival oavsett så kan du slutföra hela processen.

Ja, jag vill gärna vara med på sommarkören 2019

Anmälan till konserterna

Välj betalningssätt (instruktioner skickas efter anmälan)

TIDSBEGRÄNSAT ERBJUDANDE 1/5-15/5

Personuppgifter

8 + 13 =

Här hittar du vår personuppgiftspolicy

Lägg ihop siffrorna och skriv in i den grå rutan - du bevisar därmed att du inte är en robot :). Klicka därefter på Skicka. Vänta en stund (vår hemsida är rätt långsam! :). Du skall till slut komma till en bekräftelse-sida med blå bakgrund. Händer inget? Kontrollera att inget av fälten är rödmarkerat, då måste du komplettera eller ändra din information.

SJUNG FÖR ATT DET ÄR KUL!

Sommarkören genomsyras av  “Pop-in-and-sing!-känslan”, dvs vi fokuserar på sångglädje, rörelseglädje och att ha riktigt, riktigt kul tillsammans!