HÄR KAN DU SJUNGA MED OSS

Pga Covid-19 har vi beslutat att starta upp terminen i digital form, dvs vi livestreamar övningarna så att du kan sjunga var och när det passar dig bäst. För oavsett vad som händer så vill vi ju sjunga – eller hur?!?!😍😍😍 Vi följer folkhälsomyndighetens rekommendationer, och med tanke på att just körsång är känsligt ur smittosynpunkt, så avvaktar vi att starta fysiska övningar tills rekommendationerna tillåter detta.

Självklart hoppas vi på att restriktionerna ändras och då kommer vi snabbt kunna ställa om och träffas i verkligheten och sjunga! Vi kommer då erbjuda live-sång i Kungsbacka (Elektronen) på tisdagar.  

Så för dig som tidigare har varit med i Göteborg finns antingen möjlighet att vara med på den digitala sändningen på tisdagar, eller en ny digital sändning som vi kommer göra på onsdagar – då kör vi på engelska så att även våra utländska vänner skall kunna hänga på. Mer information om denna sändning kommer längre fram!

KUNGSBACKA

När restriktionerna tillåter kommer vi erbjuda övningarna även fysiskt (Elektronen Kungsbacka), i övrigt hänvisar vi till vår digitala sånginspiration (klicka på "Boka sångpass" i menyn ovan).

 

Tisdagar
Pop-in & Sing Basic: 18.00-19.00
Pop-in & Sing Standard: 19.30-21.00

 

Datum:
Augusti: 25/8
September: 1/9, 8/9, 15/9, 22/9, 29/9
Oktober: 6/10, 13/10, 20/10 (uppehåll den 27 oktober)
November: 3/11, 10/11, 17/11

 

Köp ditt terminspass här på nätet. Du kan då gå alla 12 sångpassen, men betalar endast för 6,6 sångpass! Sångpassen är giltiga både i Kungsbacka och Göteborg.

Hitta hit (Göteborg)

Allégården (bredvid Hagabadet), Södra Allégatan 4, 413 01 Göteborg:

Kollektivtrafik:
Tag spårvagn eller buss till hållplats Järntorget eller Hagakyrkan. Därifrån är det cirka 300 m till Allégården.

Med bil:
Det finns en stor parkering mitt emot Allégården (Pusterviksparkeringen). Observera att parkeringsbiljett måste lösas.

Hitta hit (Kungsbacka)

Elektronen (vid Hagelins musik – fd. Mats Musikbutik), Industrigatan 2A, 434 32 Kungsbacka.

Kollektivtrafik:
Åk till Kungsbacka Station. Det tar cirka 5-10 minuter att gå från stationen till Elektronen. Det finns även bussar som går till Varlaskolan och då är det cirka 1-2 minuters gångväg. Elektronen ligger cirka 3 minuter från Kungsmässan.