OBS! Ordinarie anmälan till körresan är slut. Är du intresserad av att följa med? Skicka in formuläret nedan och så kommer vi ta kontakt med dig. Vi undersöker då möjligheten att lägga till ytterligare resenärer. 

Följ med Pop-in & SIng och Åsa & Ulf Nomark till Palma på Mallorca. Det är den tredje resan vi ordnar med Pop-in & Sing, och även denna gång följer vi vårt uppskattade koncept; 5 dagars härliga sångupplevelser, bad, sol (statistiskt sett är det otroligt goda chanser i alla fall :)), sightseeing, god mat och underbar gemenskap med andra härliga sångglada människor!

Resan var så trevlig och en riktig vitaminkick att ta med sig in i vintern. Härliga människor, fantastisk samvaro, sång, skratt och högklassiga utflykter och äventyr. Det var inte bara trevligt utan riktigt roligt och välgörande. Ulf och Åsa är coola, professionella och de rockar på alla sätt. Jag är så tacksam att jag följde med på resan!

Deltagare Barcelona 2017

Information om resan

VAD ÄR PRISET OCH VAD INGÅR?

I priset ingår flyg, alla transporter på Mallorca, halvpension, mellanklasshotell 6 nätter, sångövningar med Åsa & Ulf Nomark, konsert, utflykter. Vi släpper nu ytterligare 10 platser och priset är 9.650 kr och gäller avresa från Göteborg samt del i dubbelrum. Önskar du avresa från annan ort eller önskar ha enkelrum ber vi dig ange detta i anmälan. Tillägg för enkelrum är 2.300 kr, tillägg för avresa från annan ort beror på vilken ort du vill resa ifrån. I flygbiljetten kan du ta med dig en kabinväska med max 10 kg bagage samt mindre väska, tex handväska/datorväska. Önskar du möjlighet att ta med resväska som checkas in i bagaget så kan lägger du till detta själv på din flygbokning i efterhand (kostnad tillkommer). Anmälningsavgiften 3.000 kr betalas senast den 27 februari och delbetalning 2 betalas senast den 27 mars. Slutbetalning sker en månad innan avresa.

VAD ÄR DET FÖR TYP AV MUSIK VI KOMMER ATT SJUNGA?

På resan kommer vi att sjunga en blandning av kända hits, gospellåtar och “Nomark”-låtar. Gemensamma nämnaren brukar vara att det är peppande och positiva låtar som ger hopp och energi. Vi kommer att erbjuda en informations- och inspirationsträff innan resan där vi presenterar en del av materialet och du kommer få tillgång till förberedelsematerial.

MÅSTE MAN HA VARIT MED PÅ POP-IN & SING?

Nej, Pop-in & Sing! är ju ett koncept där man kan välja att gå en eller flera gånger vilket gör att vi ju inte har en “repertoar” så att säga att plocka från som alla kan. Vi kommer därför öva in materialet på plats, och för den som önskar finns delar av materialet som repfiler så att man kan förbereda sig lite grann om man vill. Resan kommer förstås vara inspirerad av konceptet – dvs, fokus på glädje, energi och sångglädje! Tanken är att vi under dessa dagar skall tanka maximalt med upplevelser, sol, god mat, härligt umgänge, massa sång och glädje. För er som är med i Pop-in & Sing! kommer ni säkert känns igen en del av låtarna. Men som sagt; oavsett om du är med på Pop-in & Sing! eller ej så kan du ändå följa med på resan.

VAD GÄLLER FÖR AVBESTÄLLNING MM?

Skulle något hända så att du inte kan åka med så får du fram till att flygbiljetterna är betalda din anmälningsavgift tillbaka. Görs avbokningen senare kan du inte få tillbaka flygbiljettens kostnad och ev. reservationsavgifter som gjorts för hotell mm. Därför är det jätteviktigt att du kontrollerar att du har reseförsäkring via din hemförsäkring eller via tex Europeiska som har fantastiska försäkringar för cirka 300 kr (se www.erv.se). 

RESAN ARRANGERAS AV

SPANIEN EVENTS/Jan Törstedt
Lentor Marketing & Management SL
Dolors Almeda 10
08940 Cornella de Llobregat (Barcelona).

 

OBSERVERA:
Programmet är preliminärt och kan komma att ändras, men ger dig en bild av hur helheten kommer att se ut.

TORSDAG 5 SEP

11.30 Vi checkar in på Landvetter (Norwegian)
13.30 Flyg till London/Gatwick med byte
19.30 Ankomst Mallorca där Janne väntar med buss.
20.00 Incheckning på ett av S’Arenals bästa hotell med spa-anläggning- Hotel Torre Azul (https://www.hoteltorreazul.com/en/). Vid incheckning får vi två gratisbiljetter vardera till spa-avdelningen som vi kan använda under vistelsen (pris 150 kr/st).
ca 20.00 Middag på hotellet
01.00 För den som önskar, resenärerna i omgång 1 har kommit och vi möter upp dem och njuter av lite dryck och lättare tilltugg ett stenkast från hotellet.

Observera! Ni som är anmälda i omgång 1 har andra avresetider än de ovan nämnda (incheckning 16.05 och avresa 18.05 via London)

FREDAG 6 SEP

08.30 Frukost
10.00 Sångpass 1 i vår övningslokal som ligger endast 5 minuter från hotellet.
13.00 Promenad till trevlig restaurang i byn
13.30 Välkomstlunch, information av Janne om vad som finns att upptäcka när vi har egentid.

ca 15.00 Fri eftermiddag och kväll för möjlighet att njuta av stranden, poolen eller spa-anläggningen eller andra äventyr :).

LÖRDAG 7 SEP

08.30 Frukost
09.30 Buss till Felanitx
10.00 Sångpass 2 i kyrkan i Felanitx
12.00 Kort lunch-paus på egen hand i Felanitx
12.45 Avfärd buss
13.30 Drakgrottorna i Porto Cristo, kanske världens vackraste grottor, upptäckta 1910
15.30 Båtfärd på den vackra kusten av Mallorca. Alternativ för den som inte vill ut på havet: ta bussen till den lilla stranden som heter Cala Domingos.
17.00 Bada och sola på den vackra stranden, Cales de Mallorca. Här finns även restauranger för den som behöver energipåfyllning.
19.00 Hem med buss
20.30 Gemensam middag på hotellet

SÖNDAG 8 SEP

08.00 Frukost
08.30 Buss till Palma
09.00 Sångpass 3, soundcheck
11.00 Minikonsert i Anglosaxiska kyrkan i Palma.
12.30 Kyrkfika (eller kyrkvin som det innebär här 🙂 med den engelsktalande communityn på Mallorca.
14.00 Avfärd till hotellet.
14.30 Fri eftermiddag för strand, pool, spa-anläggning eller egna äventyr.
20.00 Middag på hotellet

ALTERNATIV 1:
De som klockan 14.15 önskar blir avsläppta på öns moderna outlet, https://mallorcafashionoutlet.com/. För att ta sig härifrån så kan man ta tåget, som ligger endast 5 minuters promenad från outleten, stationen heter, ES Caulls/Festival Park, det går 2 tåg per timma in till Palma, där man sedan får byta till bussen till Arenal. Taxi finns förstås också och kostar i runda slängar 20 euros och tar ungefär 20 minuter till hotellet, det är ju inte så farligt dyrt om man delar några stycken. Outletten öppettider är 10.00-22.00 alla dagar i veckan året runt.

ALTERNATIV 2:
Den som hellre upptäcker Palma centrala stad efter minikonserten gör självklart det och tar sig till hotellet på egen hand.

MÅNDAG 9 SEP

08.30 frukost
10.00 Sångpass 4 i vår övningslokal nära hotellet. 
13.00 Lunch på egen hand.
14.00 Fri eftermiddag för stranden, poolen, spa-anläggningen eller andra äventyr.
20.00 Middag på hotellet

TISDAG 10 SEP

08.30 Frukost
10.00 Sångpass 5
12.00 Sångpass slut
12.30 Buss ut på landet 
13.00 Lunch på landet 
15.00 Besök på Chopinmuséet av Valldemossa
16.30 Buss tar oss ner för berget på nytt
17.00 Genrep i den antika kyrkan i Campanet.
18.30 Vila och pepp
20.00 Gudstjänst och stor konsert tillsammans med en kör från Mallorca.
22.00 Avslutningsfest och tilltugg ihop med våra nya vänner.
00.00 Avslutningsdrink nära hotellet (drink ingår ej).

ONSDAG 11 SEP

8.30 Frukost
Sista badet och solgasset för entusiasten :).
11.30 Buss till flygplatsen
12.10 Check in Norwegian
14.10 Flyg mot Landvetter
17.20 Vi landar pigga, glada, och uppfyllda av härliga upplevelser i ett underbart Göteborg.

Fyll i dina uppgifter och tryck på skicka-knappen längst ner. (Siffrorna som du skall lägga ihop för att kunna skicka formuläret är ett skydd mot "robotar" som fyller i formulär automatiskt :).

Val av boende

Jag har läst informationen om resan och jag är medveten om att jag själv måste kontrollera att jag har reseförsäkring via min hemförsäkring eller via tex Europeiska.

2 + 13 =

Kompletterande info som du fyller i när du fått ett bekräftelsenummer på deltagarlistan (Ulf skickar mail)

8 + 5 =

Bilder från förra årets resa till Barcelona

Bilder på årets hotell – Ritual Hotel, Torremolinos