Följ med Pop-in & SIng och Åsa & Ulf Nomark till Palma på Mallorca. Det är den tredje resan vi ordnar med Pop-in & Sing, och även denna gång följer vi vårt uppskattade koncept; 5 dagars härliga sångupplevelser, bad, sol (statistiskt sett är det otroligt goda chanser i alla fall :)), sightseeing, god mat och underbar gemenskap med andra härliga sångglada människor!

Vi tar nu upp preliminära anmälningar till resan, antalet platser är begränsade. Din anmälan är inte bindande nu, utan när vi har alla detaljer (priser, exakta datum och preliminärt schema) spikade så bekräftar du din anmälan genom att betala en anmälningsavgift. Vi arbetar just nu på att resa första veckan i september, men du kommer i anmälan också få ange om du kan två alternativa datum, utifall att vår önskade vecka inte är genomförbar tex pga av brist på flygstolar eller liknande.

Resan var så trevlig och en riktig vitaminkick att ta med sig in i vintern. Härliga människor, fantastisk samvaro, sång, skratt och högklassiga utflykter och äventyr. Det var inte bara trevligt utan riktigt roligt och välgörande. Ulf och Åsa är coola, professionella och de rockar på alla sätt. Jag är så tacksam att jag följde med på resan!

Deltagare Barcelona 2017

Information om resan

VAD ÄR PRISET OCH VAD INGÅR?

Priset är inte ännu satt, men riktpris är mellan 8.000-10.000 kr. I priset ingår flyg, alla transporter på Mallorca, halv- eller helpension (är ännu ej fastlagt), mellanklasshotell 5 nätter, sångövningar med Åsa & Ulf Nomark, konsert, utflykter. Priset gäller avresa från Göteborg samt del i dubbelrum. Önskar du avresa från annan ort eller önskar ha enkelrum ber vi dig ange detta i anmälan. Tillägg för enkelrum är inte ännu fastställt, du har möjlighet att ändra ditt val innan du bekräftar anmälan med din anmälningsavgift, tillägg för avresa från annan ort beror på vilken ort. I flygbiljetten kan du ta med dig en kabinväska med max 10 kg bagage samt mindre väska, tex handväska/datorväska. Önskar du möjlighet att ta med resväska som checkas in i bagaget så kan lägger du till detta själv på din flygbokning i efterhand (kostnad tillkommer). 

VAD ÄR DET FÖR TYP AV MUSIK VI KOMMER ATT SJUNGA?

På resan kommer vi att sjunga en blandning av kända hits, gospellåtar och “Nomark”-låtar. Gemensamma nämnaren brukar vara att det är peppande och positiva låtar som ger hopp och energi. Vi kommer att erbjuda en informations- och inspirationsträff innan resan där vi presenterar en del av materialet och du kommer få tillgång till förberedelsematerial.

MÅSTE MAN HA VARIT MED PÅ POP-IN & SING?

Nej, Pop-in & Sing! är ju ett koncept där man kan välja att gå en eller flera gånger vilket gör att vi ju inte har en “repertoar” så att säga att plocka från som alla kan. Vi kommer därför öva in materialet på plats, och för den som önskar finns delar av materialet som repfiler så att man kan förbereda sig lite grann om man vill. Resan kommer förstås vara inspirerad av konceptet – dvs, fokus på glädje, energi och sångglädje! Tanken är att vi under dessa dagar skall tanka maximalt med upplevelser, sol, god mat, härligt umgänge, massa sång och glädje. För er som är med i Pop-in & Sing! kommer ni säkert känns igen en del av låtarna. Men som sagt; oavsett om du är med på Pop-in & Sing! eller ej så kan du ändå följa med på resan.

VAD GÄLLER FÖR AVBESTÄLLNING MM?

Skulle något hända så att du inte kan åka med så får du fram till att flygbiljetterna är betalda din anmälningsavgift tillbaka. Görs avbokningen senare kan du inte få tillbaka flygbiljettens kostnad och ev. reservationsavgifter som gjorts för hotell mm. Därför är det jätteviktigt att du kontrollerar att du har reseförsäkring via din hemförsäkring eller via tex Europeiska som har fantastiska försäkringar för cirka 300 kr (se www.erv.se).

OBSERVERA:
Programmet är preliminärt och kan komma att ändras, men ger dig en bild av hur helheten kommer att se ut.

ONSDAG 5 SEP
11.30 Avfärd från Landvetter med Norwegian Airlines
15.30 Buss till hotellet (ca 20 minuter från Malaga), bad och fika på egen hand
18.00 Sångpass 1
20.30 Middag på hotellet
TORSDAG 6 SEP
08.00 Frukost
09.00 Sångpass 2
11.15 Buss till Granada
13.00 Lunch (ingår i avgiften)
15.00 Alhambra, en av jordklotets viktigaste byggnader som övertogs av de kristna år 1492 från Morerna.
17.30 Fri tid i Granada gamla stad, mat på egen hand 

22.30 Bussen åter tillbka till vårt hotell
FREDAG 7 SEP
08.00 Frukost
09.00 Buss till Malaga
10.00 Guidad tur med lokal guide till fots och med buss.
14.00 Lunch på hotellet, fri tid för bad etc
17.00 Sångpass 3
19.30 Middag på hotellet

VALFRITT ALTERNATIV:
20.00 Buss till Malaga
21.00 Middag i gamla stan, till extra kostnad 30 euro p/p.
23.30 Buss tillbaka, den som vill tar taxi hem, ca 25 euro per taxi.

LÖRDAG 8 SEP
08.00 Frukost
09.30 Sångpass 4
13.00 Lunch på hotellet, fri tid för bad etc
15.00 Buss till Malaga, fri tid i staden.
19.30 Middag på hotellet
SÖNDAG 9 SEP
09.00 frukost
10.30-Sound check och sångpass 5 inför kvällens konsert
13.00 Lunch på hotellet
18.00 Konsert
20.00 Avslutningsmiddag på hotellet
22.00 Avslutningsdrink, 1 st alkoholfri/cava/sangria ingår.
MÅNDAG 10 SEP
04.15 Utcheckning hotellet
04.30 Buss till Malaga flygplats
05.00 Check in på Norwegian desk
07.00 Flyget avgår
10.45 Vi landar hemma på Landvetter

Fyll i dina uppgifter och tryck på skicka-knappen längst ner. (Siffrorna som du skall lägga ihop för att kunna skicka formuläret är ett skydd mot "robotar" som fyller i formulär automatiskt :).

Följande datum funkar för mig

Val av boende

Jag har läst informationen om resan och jag är medveten om att jag själv måste kontrollera att jag har reseförsäkring via min hemförsäkring eller via tex Europeiska.

1 + 2 =

Kompletterande info som du fyller i när du fått ett bekräftelsenummer på deltagarlistan (Ulf skickar mail)

15 + 8 =

Bilder från förra årets resa till Barcelona

Bilder på årets hotell – Ritual Hotel, Torremolinos